dinsdag 26 november 2019

Slimme stopcontacten

Met een slimme stekker maak je elk gewenst elektrisch apparaat in huis slim. Plaats een slimme stekker in een bestaand stopcontact en sluit er een apparaat.


Of bekijk real-time het energieverbruik en schakel de apparaten op afstand aan en uit.

Dit is ook de naam voor de opensource-infrastructuur die ze om het slimme stopcontact heen willen bouwen. De Aucasi Socket is voorzien van. Leven is een slim huis, omringd door slimme toestellen, waar we zelf.


Met deze slimme stopcontacten komt jouw utopische droomhuis al een.

Plaats de slimme tussenstekker tussen het apparaat en het stopcontact, en je kunt het op afstand bedienen. Maar je kunt het ook automatisch bedienen door. Een lek in slimme stopcontacten zorgt ervoor dat kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot de wifi van gebruikers en zelfs brand kunnen.


Je lampen verbinden met een bewegingsdetector, slimme ingebouwde lichtschakelaar of een slim stopcontact wordt zo een fluitje van een cent. DoBots heeft een slim stopcontact ontworpen die de naam Crownstone draagt.


Slimme producten zijn de toekomst. De slimme stekkers vallen immers door hun grootte deels over de vrije stopcontacten heen. Zeker ook omdat de Elgato Eve zo compact is, dat hij andere stopcontacten niet.


De Crownstone is een slim stopcontact.

Afhankelijk van wie er in de buurt zijn, kan de Crownstone apparaten aan- of uitschakelen en lampen. Transformeer elk stopcontact in uw woning in een Intelligent stopcontact en dat in een handomdraai. Het slimme stopcontact is in staat om apparaten aan of uit te schakelen en lampen te dimmen, toegespitst op de voorkeuren van de persoon.


Nu een speciale prijs voor iedereen die slimme stekkers wil aanschaffen. Wat maakt Belkin WeMo dan toch interessant? DECT 2is het intelligente stopcontact van AVM. Maak van uw huis een "Smart Home" met de DECT2stopcontacten.


Energie besparen in uw woning kan eenvoudig met ons praktische energiemonitoring systeem. Zodra de app verbinding heeft met. DoBots, een technologische startup uit Rotterdam, ontwikkelt de Crownstone om slimme huizen mogelijk te maken. Met behulp van het meegeleverde slimme randaarde stopcontact bedien je verschillende toestellen van op afstand.


Elektrische apparaten, elektrische leidingen, stopcontacten en snoeren. Deze slimme stopcontacten kun je. Een slimme meter is voor mensen die bewust om willen gaan met straling een niet zo.


Studenten van de Universiteit van Eindhoven hebben een stopcontact ontwikkeld dat bestuurd kan worden met een app en op basis van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.