dinsdag 1 oktober 2019

Kabelhaspel 15 meter

Elro Power supply kabelhaspel EH440N zilver 3xmm meter. Brennenstuhl Garant Compact kabelhaspel IP- meter. Dit is een praktische kabelhaspel met een strak design.

De Compact kabelhaspel beschikt over een praktische hendel om de kabel snel te kunnen op- en. Een kabelbox is over het algemeen verkrijgbaar in diverse afstanden tot vijftig meter. Stopcontacten met kinderbeveiliging.


Overspanningsbeveiliging: Ja.

Een handige, compacte, maar ook relatief zeer goedkope haspel met een snoer van meter, vier geaarde en kindvriendelijke stopcontacten. Kabel benaming: H05VV-F 3G5. Lengte van de uittrekbare kabel, Meter.


Reuze assortiment en nergens. Zoek je een kleine kabelhaspel maar wel met veel snoer? Zeer handzame kabelhaspel van 180mm doorsnede maar wel met meter snoer.


Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Scherp geprijsde kabelhaspel! Voor vergelijkbare kabelhaspels betaal je al gauw minstens €2.

Tijdelijke aktie: gratis verzending! De thermische beveiliging schakelt de stroom. De haspel is makkelijk op te rollen en. De volledig automatische kabel haspel is eenvoudig aan uw muur of plafond te hangen middels de.


Haspel met 4-voudige stekkerdoos voorzien van randaarde. ETM kabelhaspel professioneel zwart m. Verlengkabel - kabelhaspel meter geaard.


Aantal randaarde-contactdozen: 4. Met thermische beveiliging: Ja. Automatische kabeloprol: Nee. PRIJZEN VAN HET PRODUCT ZIJN EXCLUSIEF TRANSPORTKOSTEN. Stroomhaspel,met een kabellengte van meter.


Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Slagvaste kunststof kabelhaspel met neopreen kabel. Wij leveren vele soorten kabelhaspels, kabelboxen. Het gehuurde afhalen inclusief afhaalkorting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.