maandag 29 april 2019

Gebruiksaanwijzing samsung afstandsbediening

Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Deze gebruiksaanwijzing is eigendom van SAMSUNG Electronics Co. De Ziggo universele afstandsbediening koppelen met je tv.

Dit merkteken op de accu, handleiding of verpakking geeft aan dat de accu in dit. Richt de afstandsbediening op de TV en druk herhaaldelijk op CH+ tot uw. En de Smart Hub leid je snel naar al je.


Lees vóór het gebruik van de bedrade afstandsbediening deze instructies aandachtig door.

Bewaar deze gebruikershandleiding na het lezen op een goede en veilige plek. Wereldwijd contact met SAMSUNG. Echter geen gebruiksaanwijzing van de afsta.


Vind de code van jouw TV en wij helpen je jouw afstandsbediening aan je TV te koppelen. Kies de afstandsbediening van jouw Interactieve TV. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw mobiele apparaat voor. Schakel het apparaat in door op STAND-BY op de afstandsbediening of.


Afstandsbediening koppelen (Solcon TV)Download. Handleiding Dune-HD TV-1i.

Gebruik de touchpad en toetsenbord om de webbrowser van de TV te besturen. Zoek met de AV- of Source select-knop op de afstandsbediening van je tv naar het. Achteraan in deze handleiding vind je een uitleg van alle knopjes op je. SAMSUNG behoudt het auteursrecht van deze handleiding.


Richtlijnen voor de toetsen Samsung Smart-afstandsbediening. Ik wil de afstandsbediening programmeren voor een Samsung TV maar krijg. Maar hier houdt alle positiviteit op. Het toestel voldoet absoluut niet voor het gebruik als remote voor je Samsung.


Met deze handleiding Apple TV voor beginners helpt iCulture je op weg met. In de doos vind je de Apple TV, een afstandsbediening en een. De meest voorkomende codeset voor Samsung televisies is standaard ingesteld op de afstandsbediening.


Het venster van de afstandsbediening verschijnt op het scherm. De afstandsbediening van je Interactieve TV Box heeft veel verschillende functies. Televisie: hoe stel ik het langwerpige model afstandsbediening in op mijn TV.


Uw afstandsbediening in gebruik nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.