donderdag 15 november 2018

Design schakelaars

Oplossingen van JUNG vormen de vakkundige brug tussen toekomstbestendige gebouwbeheertechniek en esthetisch design “Made in Germany”. Combinatieramen voor horizontale en verticale montage ronden het programma mooi af.


Hier volgt een selectie uit onze exclusieve design schakelaars met.

De tijden dat een schakelaar uitsluitend naar zijn functionaliteit werd beoordeel zijn voorbij. Tegenwoordig wordt een schakelaar als decoratief design-object. Lichtschakelaars, schakelaars, wandcontactdozen en stopcontacten, dimmers.


Touch Schakelaar Eclipse is voorzien van een capacitieve scherm met glazen design.

Badkamerventilatoren Silent 1Design. Jung LS Design Afdekramen schakelmateriaal afdekramen schakelaars stopcontacten. Schakelaars, verlichting en toebehoren met een strak design en een intuïtieve bediening. Elke dag opnieuw beleef je plezier aan een alledaagse handeling.


Het volledige oppervlak van onze design schakelaars is aanraakgevoelig. Dit laat een gemakkelijke en unieke bediening toe. Content filed under the Design Schakelaars category. Het Mémoire-aanbod verwijst naar het verleden: knoop opnieuw aan met een klassieke en tijdloze esthetiek op het vlak van schakelaars.


De mooiste schakelaars, eenvoudig in bediening luxe in uitstraling en materiaal topdesign.

Lithoss staat voor gerenommeerde, traditionele handgemaakte schakelaars. Niko produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, energiemanagement.


Afdekramen, schakelaars en basiselementen kunnen onafhankelijk van elkaar. Het schakelaarprogramma Gira Ecombineert minimalistisch design met. Op Speurders vind je design schakelaars en stopcontacten van jbtouch.


Ontdek hier ons ruim aanbod schakelaars en drukknoppen. Design schakelmateriaal dat perfect bij uw stijl past. Designtopics voor de bijbehorende lichtbronnen, transformatoren en dimmers.


Wij leveren bij uw verlichtingsarmatuur de bijpassende ECO lichtbronnen van de. Tastu Gamma: design aanraakschakelaars in fingerprint-proof glas. De nieuwe Arké reeks design schakelaars van Vimar staan voor eenvoudige lijnen, tijdloze vormgeving en ultra vlak design. Lithoss is de merknaam voor een reeks DESIGN schakelmateriaal en.


Inhoud van de verpakking: - design plug-in schakelaars - afstandsbediening - Batterij - Handleiding Eigenschappen - Radio frequentie: 43MHz. Deze fraai vormgegeven drukknoppen, ook wel elleboogschakelaars genoem zijn compact, hebben een mooi design, zijn.


Toepassingen op het gebied van elektra en design in de kinderkamer van Hager. Drukknop-schakelaar met parallelle slag en permanent nachtdesign.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.