woensdag 31 oktober 2018

Magnetron transformator

Hallo ik heb een transformator uit een oude magnetron. Forum - Circuits Online","rh":"circuitsonline. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Groothandel magnetron transformator uit Chinese magnetron transformator Groothandelaars Repertorium. Ik vroeg me zojuist iets af, of een PSU uit een magnetron (Dikke transformator) niet bruikbaar was voor een eigen PSU. Is het veilig om een magnetron te demonteren?


Ik ben op zoek naar een schema dat weergeeft hoe ik een magnetron transformator aan kan sturen.

Er is een simpele methode, namelijk een. Russisch verstaan en op basis van dit filmpje willen gaan knutselen met magnetron transformatoren: blijf in. Wie van kunst houdt, houdt van houtkunst.


Met hulp van de trafo uit je magnetron kun je de pyromaan in jezelf losmaken en betoverende kunst. Een magnetron en heel veel andere apparaten hebben een transformator. Dat betekent dat aan de secundaire kant van een transformator eveneens een. Transformatoren bevatten veel koper.


De transformator in uw magnetron is een essentieel onderdeel dat de spanning opwekt die vereist is voor de werking van de. Onderdelen: Hoogspannings-trafo-condensator-diode,en een.

Als je op een snelle manier iets wilt opwarmen, zoals chocolademelk of soep, dan kun je de magnetron gebruiken. Voor 22:bestel morgen in huis. Dé specialist in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. Bestel nu voor: vaatwasser, stofzuiger, koelkast, vriezer, wasmachine, magnetron.


De condensator van uw magnetron is onmisbaar omdat anders uw. Bij mijn combi oven, de Miele H147-2HB is het magnetron gedeelte defect. Als ik de uitgang van de transformator afkoppel dan is er geen. Hoogspanningsgedeelte was defect, transformator nog wel heel, maar diodes, magnetron pijp en waarschijnlijk ook de condensator hadden.


RTRN-A016URE- HOOGSPANNINGS-TRANSFORMATOR VOOR MAGNETRON VAN SHARP. ONDER ANDERE GESCHIKT VOOR: R963W. Here you will find detailed information on our High-Voltage.


Niet voor niets staat er op je magnetron dat je het omhulsel niet mag. Ik heb hem gemaakt van een oude magnetron trafo van ongeveer 7watt. Het laatste stuk zou die magnetron transformator kunnen zijn geweest. The final piece might have been that microwave.


Mijn "kleinzoon" wil een onderzoekje doen en heeft een oude kapotte (defecte trafo) magnetron gesloopt. Officieel zou erop staan dat er.


Hij gebruikt onder andere de transformator uit een magnetron en een auto-accu en kan zo op elk metalen plafond staan. Als de magnetron niet goed inschakelt, kan de condensator zijn in gebreke is.


LEES OOK: Combimagnetron kopen TOP 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.