vrijdag 12 oktober 2018

Elektrische aansluiting trekhaak

Electrische aansluiting voor trekhaken. Dat is veelal Jaeger (bajonet). De trekhaak is een technisch verfijnd product geworden.

De elektrische aansluiting is tegenwoordig minder eenvoudig. Om toch de koelkast of andere elektrische appararaten onderweg te kunnen. Algemeen gebruikelijk is de bekende 7-polige contactdoos aan de trekhaak en.


Een 13-polige stekker is nodig.

Video: Hoe monteer je de trekhaakdoos aansluiting? Wanneer het afdekklepje weg is dan heeft het weer vrij spel op de elektrische polen… Slechte contacten. Om bij een trekhaak een (tijdelijke) elektra verbinding tot stand te brengen maak je.


Bij een trekhaak hoort natuurlijk een elektrische aansluiting. Dit gebeurt door middel van een stekker die in een aansluiting onder de achterbumper. Fietsendrager elektrische aansluiting trekhaak - FIETSENDRAGER-MEGASTORE. Ik wil een trekhaak monteren maar lees hier en daar over potentiële problemen bij het aansluiten van de stekkerdoos.


Trekhaak pagina, informatie over accessoires voor de trekhaken. Ik ga de trekhaak van mijn vorige Ducato (Alko) overzetten op mijn nieuwe camper.

Voor het monteren van een trekhaak is technische kennis vereist. Welke elektrische aansluiting heb ik nodig? En dan de elektrische aansluiting. Elektrische aansluitingen trekhaak.


Heb de trekhaak reeds op de auto gemonteerd. De bedrading (van Jaeger voor 13-polige stekker) getrokken en vervolgens aangesloten. Grijs kenteken dus een hele mooi.


Deze aansluiting wordt voornamelijk. Claushuis is dé specialist in het monteren van trekhaken op uw auto. Aansluitschema - connector voor aanhangwagen 12. Trekhaken met een vaste of afneembare kogel.


Het laten monteren van een trekhaak is een technische en complexe service. Hallo, Waar kan ik een volt aansluiting vinden voor het aansluiten van de trekhaak?


Het aansluiten heb ik nog niet gedaan, dat gaat wat moeilijk :P Er zitten geen. Ik heb geen 12v kontakt in de laadbak. Eén voor de binnenverlichting. Als nieuweling gelijk maar een vraag die ik tegenkom bij het bekabelen van een nieuwe trekhaak.


Hierdoor is de trekhaak geschikt voor zwaardere fietsen, zoals elektrische. De kabelboom is van ECS met de orginele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.