dinsdag 30 oktober 2018

Desoldeerlint

Besteld voor uur, vandaag verzonden. Desoldeerlint - mm Lengte: 1. Geweven koperen draadjes waarmee (overtollig) tin eenvoudig kan worden verwijderd.

Dit lint heeft een zeer goede warmtegeleiding en zuigt ook onder lagere. Aantal : Minimale afname van het product is 1. De populairste producten in deze categorie.


Het desoldeerlint "zuigt" het.

Uw partner voor handel en industrie. Waarna het vloeibare tin in het lint wordt. Onmisbaar bij het solderen van kleine componenten en het verweideren van overtollige tin.


Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 50. Deze flux is over de gehele breedt gelamineerd zodat oxidatie wordt voorkomen en de soldeerbaarheid vergroot. Het ultra puur, zuurstofvrije koper zorgt voor. Reeds meer dan jaar uw elektronica- specialist.


Persoonlijke dienstverlening. Dit ultra dun desoldeer lint werkt snel en heeft een uitstekende warmtegeleiding, zelfs bij lage temperaturen.

Weet er iemand welke stof er in desoldeer lint zit. En gaat die stof eruit na een tijdje liggen (heb dat nu aan de hand ). Soldeerlint van 2mm breed om soldeerfoutjes op te lossen of om componenten los te krijgen.


Kiyoh reviews not available. Daarnaast lage verzendkosten! DESOLDEERLINT MET DISPENSER - st. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde.


Dit zuiglint is de industriele standaard voor desolderen! Het speciale koper zorgt voor een excellent thermische geleiding bij het desolderen van tin op lagere. Alarmsysteem of ip camera kopen? Duits in ons Nederlands - Duits woordenboek uitmuntend.


Elektronica, Foto, Video, Muurbeugels, Beveiliging, Satelliet en TV. ERSA desoldeerlinten zijn onmisbaar voor het voorzichtig verwijderen van flux en soldeerresten van SMD-borden. M Voor het loshalen van componenten en het weghalen van overtollige tin.


Alleen de goedkoopste prijzen en beste klantenservice op MyXLshop. Litze is een lint gemaakt van koper welke de tin opzuigt. Sterk in elektronica en nog véél meer!


DJ Electronics, uw voordelige webshop! Balver Braid desoldeerlint of Litze voor het opnemen van overtollige soldeertin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.