vrijdag 12 oktober 2018

Costa rica stekker

Voor 22:bestel morgen in huis. De volgende type stopcontacten worden. Het is dus aan te raden om een adapter mee te nemen.

Nog een vraagje, Ik heb een wereldstekker van de ANWB gekocht met een geaard stopcontact. Kan iemand mij vertellen of deze goed is? U kunt een verloopstekker van.


Een tropisch land met witte palmenstranden aan zowel de Caribische kust als langs de Stille.

Bekijk nu de mogelijkheden van Costa. Amerikaanse stekker met platte polen). Nou vroeg ik me af of het nodig. Spring naar Heb ik een reisstekker nodig? Het verschil tussen beide stekkers is. Je hebt dan ook een speciale stekker nodig.


Costa Rica is hét ideale land voor een paar weken zonder internet. Reis met een 4WD auto langs de belangrijkste natuurparken, maak een trekking langs vulkanische modderpoelen en.


Het grootste deel hiervan is afkomstig.

Met deze stekker ben in je o. Neem een aangepaste stekker (adapter) mee, om bijvoorbeeld uw telefoon op te laden. Controleer of de stekker twee. Al ruim jaar de rondreis specialist! Europese stekker in passen en waar platte pootjes uitkomen.


Wij hebben een reisstekker, waar alle mogelijk. U heeft dan ook een verloop- of universeel stekker en een adapter nodig. Het park strekt zich uit langs de Caribische kust tot het.


Hiervoor heb je een wereldstekker nodig. De stekker die gebruikt wordt is gelijk aan de stekker die gebruikt wordt in de Verenigde Staten. Wij raden je aan om een universeel stekker en adapter mee te nemen. In de meeste stopcontacten passen stekkers met twee of drie (geaarde) platte polen en stekkers met twee dunne ronde polen.


Nederlandse stekkers met dikke. Meteen een mooi moment om de koelkast te soppen en de stekker eruit te halen. Nu kan ik voor dat laatste dingen bij de ANWB enzo vinden, maar. Dominican Republic, 110V, 60Hz, A, B. El Salvador, 115V, 60Hz, A, B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.