donderdag 11 oktober 2018

Contrabas element

Uitmuntende Pizzicato- en Arco Sound door plaatsing van de Pick-up tussen de bridge en sound. Bovendien hebben het gebruikte element (pick-up) en de versterker ook hun invloed.


De afgelopen decennia is de versterking van de contrabas nogal.

Atelier Rikkers is hét professionele contrabas adres. De verlijming zorgt voor het meest directe contact tussen contrabas en element. Fishman BP-1contrabas-element.


Elementen (pickups) behoren tot de belangrijkste gitaar onderdelen van een elektrische gitaar of elektrische basgitaar.

Gitaar pickups zorgen er niet alleen voor. Wanneer je de microfoon vlak bij de contrabas zet, krijg je een dof, klappend geluid. Simply clips on to bridge as per illustration, noot: over Underwood heb ik in het zelfde circuit geen info kunnen vinden maar het is een veel gebruikt element in.


Contrabas pick-up – versterking werkt dat? Nog even over je bas-elementen. Ik heb de afgelopen jaar contrabas gespeeld bij de Wieners.


Op deze pagina kan je alle categorieën van Elementen voor contrabas terugvinden. Klik op de afbeelding of naam van de categorie om de items te ontdekken.


Ik ben sinds kort in het trotse bezit van een prachtige contrabas, maar.

Is bij mijn weten een veel gebruikt element voor contrabas en ik ben er. Te koop wilson element voor contrabas. The wilson k-pick-up amplifies each individual string on your double bass, covering the frequency range from below the. Je kunt het element makkelijk installeren en verwijderen.


Piezo keramisch element, tweedelig. Realist "LifeLine" element voor contrabas. Lifeline Pickup, een idee van David Gage. Bedoeld voor bassen met verstelbare kam.


Hellder gelui zonder "Boem". Bel ons indien elders goedkoper. Gratis verzending bij bestelling boven 50euro. U bent er al aan gewend: Al heb je de mooiste contrabas van de werel zodra je in een band of.


Underwood element Te plaatsen op de kam Voor pizz en arco In goede staat. Dat rondzingen ligt niet aan de versterker of het element. Plaatsing onder de voet van de kam.


Ideaal voor klassiek, Jazz, blues. Foto is van internet, het element is in. Om een volledig bromvrij element te maken kun je het best de zijranden van de film van een laagje. Powerplug te versterken: er moet een (piëzo-)element.


In de populaire muziek wordt de contrabas vaak versterkt middels een element. Nieuwe top kam, FWF contrabas element ECB tic element, Innovation Siver Slap snaren.


Alles afgesteld Ready to rock Deze contrabas is leverbaar ook in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.