donderdag 30 augustus 2018

Stekker guatemala

Ga je op reis naar Guatemala, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Guatemala gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. Stekkers en stopcontacten in Guatemala.


Het voltage in Guatemala is: 120.

De netfrequentie in Guatemala is: 60. De volgende type stopcontacten worden. Allekabels biedt diverse wereldstekkers voor Guatemala aan. Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Guatemala reisstekker online! De beste voorbereiding voor een vakantie, reis of bezoek naar Guatemala! In Guatemala is het voltage 110. Wat neem je mee naar Guatemala?


Met deze vakantie checklist vergeet je niets! Ik weet niet of jullie het op een foto kunnen beoordelen, maar ziet dit eruit als een stekker die in Guatemala in het stopcontact past?


De stekkers zijn echter anders: Guatemala en Belize gebruikt men de amerikaanse stekker met twee smalle staafjes. U heeft in Guatemala een reisstekker nodig met twee platte polen, de zogenoemde Amerikaanse stekker.


Je hebt dus altijd een verloopstekker nodig.

Deze zijn te verkrijgen bij de ANWB winkel. Praktische landinformatie Guatemala. Guatemala heeft een tropisch klimaat met hier en daar grote verschillen in. Bekijk nu welke wereldstekker je nodig hebt voor je vakantieland.


Dominican Republic, 110V, 60Hz, A, B. El Salvador, 115V, 60Hz, A, B. Type F, Normale Nederlendse stekker. Een randaarde stekker past hiet ook niet in). Gebruik al je apparaten met een Europese stekker ook in Amerika.


DagboekReizen is een echte Guatemala specialist: wij stellen jouw rondreis. Leuk te horen dat je mee gaat op reis naar Guatemala! Hieronder vind je een aantal praktische zaken die belangrijk zijn tijdens een rondreis door Guatemala. Lees deze informatie daarom goed door voordat je op.


Soort voeding: Binnen, Bedoeld voor: Universeel. Ghana, Gibraltar, Grenada, Guatemala, Guyana, Hong Kong, Irak, Ierland. Reisinformatie voor uw Guatemala reis, bekijk de beste reistijd om Guatemala te. Het is aan te raden deze stekker bij vertrek mee te nemen, ter plaatse is deze.


De Nederlandse stekkers passen meestal niet in het stopcontact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.