dinsdag 17 april 2018

Bachmann twist stopcontact

Mooi dubbel stopcontact om in te bouwen in bijvoorbeeld uw bureau of. Ruimtebesparend inbouwstopcontact. Bachmann TWIST 2S Binnen Chroom power uitbreiding.

Geschikt voor montage in werkbladen van iedere dikte. Beste Service ▻ Bestel nu bij Keukentotaalshop. De contactdoos is van roestvrij staal of mat chroom. Door de geringe inbouwdiepte van ca.

Met zijn compacte design en lage installatiediepte is de Twist makkelijke en goed in het tafelblad te integreren. Dubbel stopcontact ideaal voor montage in het werkblad boven een lade vanwege de geringe. Past perfect in de dikte van het werkblad. Twist inbouwunit is voorzien van twee 230V stopcontacten.


TWIST is een stekkerdoos voor kantoor, woonkamer en keuken. Dankzij het compacte ontwerp en geringe inbouwdiepte wordt deze. Standaard voorzien van 1x stopcontact en 2x Keystone aansluitingen.


Voorraadtype, : VOORRAA Afname per.

Twist dubbele contactdoos nergens goedkoper. Geen plaatje beschikbaar voor dit product. Subtiel apparatuur aansluiten met ingebouwde stopcontacten. Op zoek naar een stopcontact voor uw keuken?


BACHMANN tafel montage socket TWIST, huko. Nieuwe niko stopcontacten hydro nieuwe model stuks beschikbaar prijs 4. UTE (penaarde) zwart - lege Custom Frames. Een nieuw concept voor uw inbouw-electrificatie, bestaand uit een draaibare schijf van metaal in RVS- look. Sokkel voor stopcontact met penaarde en kinderveilighei inbouwdiepte 25mm.


Casia hoekprofiel met veel stopcontacten -wat een handige. Inbouwstekkerdoos 2-voudig Randaarde stekker. Velox mini is de perfecte oplossing voor het harmonieus verwerken van stopcontacten.


De Twist is een compacte inbouw- electrificatie module. Kapstok, balstoel, you name it. Bekijk hier onze showroom met nieuwe artikelen. Alle Internationale stopcontacten zijn mogelijk.


Stopcontacten In Kookeiland ~ Beste ideeën voor interieurontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.