maandag 29 januari 2018

Stekker groot brittannië

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Overzichtstabel met stekkers. De adapter is geen spannings- en.

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor. Je hebt een reisstekker nodig in Engelan als je in Nederland woont.


Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Engeland heeft ook 2Volt. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen.

Verloop stekker voor gebruik in Engelan Schotland etc, om Nederlandse apparaten daar te gebruiken. Zware randgeaarde uitvoering, met ingebouwde. Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld.


Koop online bij VisitBritain. Je hebt speciale reisstekkers nodig als je naar Engeland gaat. Welke stekkers kan je gebruiken in Engeland?


Sri Lanka, Hong-Kong, India, Gemenebest landen, Azie en Groot Brittannie. Deze stekker wordt overal in Europa gebruikt, met uitzondering van - hoe kan het ook anders ? Ook in Afrika en Rusland is.

Groot-Brittannië, Ierland en Malta. Wereldstekker - Europa naar Amerika. Dit is onveilig en je hebt grote kans dat het apparaat defect raakt.


Wie een Nederlandse stekker heeft die zal een adapter nodig hebben. Vergeet voor uw apparatuur in ieder geval niet een wereldstekker of. Ga je op reis en neem je je Apple producten mee?


Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op reis gaat. De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld. Je zult merken dat je stekker van de oplader, scheerapparaat of laptop niet in elk stopcontact past.


Zelfs in Groot Brittannië is de stekker anders. Dat probleem is opgelost met een wereldstekker. Een wereldstekker wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je jouw telefoon, camera, föhn of. Deze CEE stekker is een 3-polige stekker voor ampère, 2Volt.


Engelan praktische tips Groot Brittannië, links rijden, Engels Gel Engels. Houd er wel rekening mee dat de Engelse stekkers anders zijn. Denk maar eens aan goede outdoorkleding, reistassen, wereldstekkers.


Het gaat om tweepins stekkers die Apple bij Mac-systemen en. De stekker en contrastekkers voor dit systeem zijn beschikbaar in Groot Brittannië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.