woensdag 31 januari 2018

Soldeer houder

Tafelloeplamp met flexibele zwanenhals en flexibele 3de hand en dubbele LED verlichting voor een optimale verlichting. Eenvoudig afrollen van soldeer met draaghandvat en roestvaste voet.


Bestel alles wat je nodig hebt om te solderen bij Praxis.

Verder werd ook aan cruciale vervangstukken gedacht, net zoals aan houders, regelaars, express. Altijd een alternatief of vergelijkbaar product te vinden. Soldeerbout houder TOOLCRAFT ZD-10W.


Groothandel soldeer houder uit Chinese soldeer houder Groothandelaars Repertorium.

Deze universele soldeerbout houder is geschikt voor alle soldeerbouten. Extra: Ook geschikt voor loodvrij solderen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Zeer praktisch tijdens soldeer werkzaamheden, gemaakt van stevig staal Het vergootglas verbeterd het zicht de klemmen zijn verstelbaar Afmeeting: 12. Installatietechniek: Hoe soldeer je koper met koper? Ideale soldeerbout voor de hobbyist met een zeer fijne punt en led indicatie wanneer de soldeerbout op de juiste temperatuur is. Bestel de Penlight-houder soldeer 1x AA bij Smorenberg.


Voor 17:besteld morgen in huis! LED-verlichting, soldeerbout houder, soldeertinhouder, metalen schraper, soldeerspons, soldeer flux met zware metalen standvoet.

Deze uitvoering is tevens geschikt voor SMD-nozzles! De loep (met verlichting) is van echt glas en beweegbaar. Groep, GEREEDSCHAPPEN DEEL-2. Omschrijving, SOLDEERTIN AFROLLER.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Accessoires voor bij het solderen. Nieuwe en gebruikte soldeer gereedschappen worden te koop aangeboden.


In deze koffer vinden jullie een soldeerbout met houder, soldeer, tangetjes en ijzerdraad. De koffer leen je gratis van school. Een IC- houder is ontworpen om te gaan tussen een IC en een printplaat. U kunt solderen de houder zonder gevaar enige schade, en dan een IC zich in de.


Bij solderen ben je een metaal aan het smelten. Gaat NIET door de brievenbus. Derde handje met vergrootglas LED en soldeerbout houder. Deze DIY soldeer houder is aangepast voor derde.


Professioneel desoldeerstation waarmee je ook kunt solderen. Slaapfunctie die werkt via de houder, beperkt de oxidatie van nozzles. Bal is leverbaar met voet (houder) en als navulling. Pan houder, brander enwindscherm gemaakt van corrosiebestendig.


Een katalytisch solderen adapter incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.