maandag 29 januari 2018

Reisstekker type d

Ga op reis met een reisstekker! Type D: Dit stopcontact werkt soms met stekker M. Wereldstekkers, stekkeradapters of reisstekkers zijn er in verschillende.

Weergave RoosterRoosterLijst. Sorteer op PopulariteitPopulariteitNaamPrijs. Bepaalde types wereldstekker zijn voor meer landen geschikt. Onderstaande reisstekker is speciaal voor stopcontacten van het type I.

Bestemd voor stekker:H, K Meer informatie. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos. India (voor een compleet overzicht, klik hier). Type F, Normale Nederlendse stekker.


De kolom "soort contactdoos" geeft aan welk type contactdoos je aan zult. Om je apparatuur te kunnen gebruiken, heb je een reisstekker nodig. Op zoek naar een reisstekker?


Je steekt in dat geval de apparaat-stekker in de reisstekker en de reisstekker vervolgens in het stopcontact. In Engeland was dit stopcontact vroeger standaar en hij wordt nu nog.

Met de verschillende sockets sluit je een. Deze stekker wordt ook wel de reisstekker genoemd en is in vele landen nodig om elektriciteit te kunnen. Reisstekkers - nu in de Conrad.


Inhoud: stekker 1: type C (Europa stekker) stekker 2: type B (Verenigde Staten stekker) stekker 3: type D. Ga je op vakantie naar Zuid-Afrika? Bereid je goed voor en lees alles wat je moet weten over elektriciteit, stopcontacten en reisstekkers in Zuid-Afrika.


En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. Type, Universele reisstekker. Compatibel, Europa, Verenigde Staten. B: Ruslan Europa (m.u.v. Groot-Brittannië en Ierland). C: Zwitserlan Liechtenstein en Rwanda. Alle blogartikelen met de tag: "reisstekker type d". Vergeet je reisstekker niet mee te nemen naar deze landen. Output: Europa (Schuko) (Stekker type F).


Adapter MUV Micro van SKROSS is de meest compacte tweepolige reisstekker voor reizigers uit de hele wereld. Dit is onder andere het geval bij Belgische en Franse Type E-stekkers. Een contactpen in de contactdoos valt in een gat in de stekker en voorkomt dat de stekker.


Geschikt voor de EU, VS, GB en Commonwealthlanden, type B, C, D. Mains_electricity_by_country (typedat.. 5cm (L) x 5cm (B) x 5cm (D).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.