vrijdag 29 september 2017

Anwb stekker

De eerste, veiligste en de kleinste 3-polige stekker van de wereld. Met de wereldstekker pro kunnen reizigers uit Europa stroom krijgen op al hun elektrische.


Alle praktische informatie over de Verenigde Staten die je nodig hebt voor je vakantie vind je op anwb.

Met de adapter Europa naar Verenigd Koninkrijk kunnen alle Europese apparaten, die met een 2- of 3-polige stekker zijn uitgerust, in het Verenigd Koninkrijk. Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.


Adapters en stekkers zijn onder meer verkrijgbaar in de ANWB-winkels en via anwb. Of je nu tij geld of uitstoot wil besparen, met ANWB Connected haal je alles uit je auto.

Vraag nu ANWB Connected aan en profiteer van deze vernieuwde. Je bent in Frankrijk op vakantie. Heb je geschikte kleding bij je en welke stekkers kun je er gebruiken?


Op deze pagina vind je praktische informatie ter. Bestel uw wereldstekker direct online bij. Voor stekkers met twee ronde pinnen en aardingsclipjes is mogelijk een verloopstekker van type J (adapter Zwitserland) of een wereldstekker nodig. Reisstekker Adapter Wereld - Europa.


Wereldstekker USB is geschikt voor niet-geaarde stekkers (polig). De wereldstekker heeft een dubbele USB-poort voor het opladen van USB-apparaten.

Technisch redacteur van de KCK, Aad van der Poel, legt hier op Kampeer TV uit hoe je de stekker van de caravan aan de auto koppelt. Hoe zit het met elektriciteit, tijdsverschil en reisseizoen in Thailand? Tijdsverschil, elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in Nieuw-Zeeland?


Bekijk onze praktische info ter plaatse. Je vindt alle praktische info ter plaatse bij de ANWB. Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in de Verenigde Staten?


Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C. Let echter altijd op het voltage! Een verloop- of wereldstekker is onder meer verkrijgbaar in de. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden, welke stekker past in welk stopcontact en reisstekkers. Ook in winkels van de ANWB en sommige elektronica winkels vind je reisstekkers.


Met de ANWB Connected Car krijg je inzicht in je rijgedrag. Wij hebben bij de ANWB een wereldstekker gekocht (maar ik geloof dat dit soort stekkers ook iets goedkoper verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat). Door middel van de Chipin-stekker of de stick van de ANWB, wordt veel informatie opgeslagen. Dat is belangrijk om te weten, zodat je niet voor.


Singapore heeft 3-polige stekkers, zgn. Amerikaanse stekker met platte pinnen nodig. Raadpleeg alle artikels met het nieuws over ANWB. Vrijdag gaat de stekker uit de 3. Autorijders die hun rijgedrag door de ANWB laten monitoren kunnen.


OBDstekker in hun auto hebben zitten. Met Beppie, ik sta op de parkeerplaats langs de A mijn man is me vergeten. Verenigingshistoricus Hans Buiter van de ANWB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.