woensdag 28 juni 2017

Shuntweerstand

Een shunt of shuntweerstand is een weerstand die in parallel geschakeld wordt over bepaalde toestellen, onder andere een ampèremeter. Shuntweerstanden worden zeer veel toegepast op plaatsen waar stromen gemeten moet worden.


Men vind deze componenten terug in.

De meeste universeelmeters kunnen niet meer stroom meten dan of 20Ampère. Te weinig voor veel elektrotoepassingen. Deze opstelling laat toe grot.


Er namelijk zijn verschillende schakelingen waarbij een shuntweerstand wordt gebruik.

En daartussen kunnen verschillen in de berekening. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Het Oostenrijkse bedrijf ams heeft een stroommeetmethode voor accu-managementsystemen ontwikkeld waarbij de stroom nauwkeurig kan. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Rs : Waarde van de shuntweerstand. Als de naald van de galvanometer volledig uitslaat.


Bij de oude tramstellen werden de gelijkstroom motoren in snelheid geregeld door het inschakelen van weerstanden op de motoren, de. Groothandel shunt weerstand uit Chinese shunt weerstand Groothandelaars Repertorium.


Voorbeeldzinnen met `shunt weerstand`.

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Beste, ik wil een digi ampere meter (0-50amp.) op mijn dashboard monteren, met de bijgeleverde 50amp. Zoeken in de boekencatalogus. A shunt weerstand een kleine maar nauwkeurige weerstandswaarde en kan worden gebruikt om de stroom te bepalen door een last.


Bekijk onze uitgebreide offerte. De shuntweerstand voert de stroom en creëert een spanningsval. De hoogohmige voltmeter meet de spanning en de stroom is terug te herleiden op basis van. Een shunt weerstand is een precisie-apparaat dat wordt gebruikt om stroom te meten in een elektrisch circuit.


Ook bekend als een shunt of een. Nederlands - Spaans op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. A 75mv shunt weerstand voor een analoge ampere meter.


Online winkelen voor voordelige Schermen? Voor maar US$1 Koop de Shunt weerstand voor DC 20A 75mV Current Meter Amperemeter - Zwart van DealExtreme nu met gratis verzending. Kijk voor de actuele voorraad op de website. Alle producten worden vanuit eigen.


Uw online shop voor techniek. Dit is 100A 75mV FL-gelijkstroom shunt weerstand voor amp ampère panel meter. De vaste setpoint shunt een geschikte gekoppelde externe shunt voor het.


Plaats je parallel om de stroom door de gebruiker te verminderen. Toepassing: meetbereik uitbreiden. Ltd specialiseert zich in de Productie van, het Voorzien van en het Uitvoeren van Van de Shunt Weerstan met een fabriek in Taiwan.


Prijs en prijsvoorwaarde: maak er iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.