donderdag 29 juni 2017

Internationale reisstekker

Internationale Reis stekker, travel wit. De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je Apple apparaten aan te sluiten op stopcontacten over de hele wereld.


Weergave RoosterRoosterLijst.

Sorteer op PopulariteitPopulariteitNaamPrijs. Dit HEMA model wereld stekker leek de meerderheid van deze adapters te combineren.


Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker. Coolblue: alles voor een glimlach.

Koop reisstekkers voor het juiste stopcontact bij de specialist online en krijg het. Kijk welke stopcontacten gebruikt worden in het land waar je naartoe gaat. Via onze accessoirewijzer vind je alle geschikte accessoires. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden, welke stekker past in welk stopcontact.


Met de Apple internationale reisstekker zit je nooit meer zonder stroom. Deze set bestaat uit zeven wisselstroomstekkers die passen op contactdozen in een groot deel van de wereld (de geschikte regio staat op elke stekker vermeld).


Reisstekkers - nu in de Conrad.

Het product kan bij gebruik een. Mac- en iOS-apparaten en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple. Nederlandse stekkers zijn te gebruiken met een internationale reisstekker of wereldstekker die o. Neem ook een zaklantaarn mee voor. U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken.


In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. Op zoek naar een reisstekker? Bekijk het ruime assortiment voor verschillende landen op Handyman.


Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan. De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met.


BTW dan verbaast het mij niet dat er een stekker ontbreekt :sealed. U heeft de keuze uit een Amerikaanse stekker (US) en een Engelse stekker.


Apple heeft een vrijwillige terugnameactie bekendgemaakt voor bepaalde wisselstroomstekkers die geschikt zijn voor Argentinië, Australië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.