woensdag 1 maart 2017

Draadloos licht

Ontdek hier de voordelen van Hue. SmartHome schakelaars en dimmers kunnen draadloos aan elkaar. Deze maakt het licht aan, zoals dit in wissel- en kruisschakelingen gebruikelijk is.

Bekijk en bestel hier uw draadloze verlichting, volop keuze uit draadloze verlichting. Denk eens aan een domotica-systeem. KlikAanKlikUit - Bestaande wandschakelaar draadloos bedienen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Bekijk onze nieuwste collectie met draadloze dimbare led-lampen. Bekijk hier diverse e-Domotica accessoires om verlichting en apparaten draadloos te schakelen of dimmen.


Ook is het huis uit te breiden met extra (draadloze) wandschakelaars die je speciale. Bedien je verlichting vanop afstan laat het licht je dankzij geofencing verwelkomen wanneer je thuiskomt of stel vanop reis timers om dieven af te schrikken. Philips lanceert de Philips hue Go, een draagbare en draadloze lamp met alle slimme eigenschappen van zijn voorganger en vijf nieuwe. Draadloos schakelen via Zigbee.


De Gira draadloze observer kan onafhankelijk van het lichtnet overal worden. Met één druk op de knop worden huis en tuin in een afschrikkend fel licht gezet.


Er is een wildgroei aan draadloze oplossingen voor het bedienen van objecten in de openbare ruimte.

Zonder vuil en lawaai: met het Gira draadloze bussysteem kan de bestaande. Maar waar moeten we op letten? Automatisch licht voor binnen en buiten: op het draadloze bussysteem zijn twee.


Eenvoudig een draadloos alarm systeem installeren in uw huis met het Easy Alarm basispakket van e-Domotica! De toenemende behoefte aan draadloze apparaten in huishoudens zorgt ervoor dat bestaande. Deze stijlvolle deurSchakelaar maakt het besturen van licht en apparaten draadloos en een stuk gemakkelijker.


De schakelaar is zeer gemakkelijk bruikbaar met. Datagegevens verzenden kan ook op een andere, meer. Super efficiënte WHITE LEDS - Ingebouwde bewegings en licht sensor.


Nooit meer onnodig het licht aan. Milieubewuste lamp, draadloos en betrouwbaar. Binoc Vision introduceert met de Binoc Falcon wireless LED naar eigen zeggen de eerste draadloze LED-verlichting voor loepbrillen. Met die lampjes wisten ze gericht hersencellen, die ze eerst gevoelig hadden gemaakt voor licht, te stimuleren (Science, april).


Nieuw draadloos controller systeem om led verlichting te dimmen. De patiënten ervaren dit wittere licht als ongezellig en zouden veel liever in warmer licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.