vrijdag 27 januari 2017

1K ohm weerstand

Klik afbeelding voor galerij. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw elektronica onderdelen. De webshop voor Arduino, Raspberry Pi en electronica projecten!

Een weerstand vermindert de stroomsterkte. De waarde geef je aan in ohm. De weerstandswaarde wordt aangegeven met gekleurde. De vierde ring is oranje, dus het getal vermenigvuldigen met 1K (00).

Dit component heeft een elektrische weerstand van 1kΩ en is toepasbaar op diverse plekken in uw 3D-printer. Levering binnen uur met acceptgiro. Leverbaar in de waardes Ohm tot MOhm volgens de Ereeks. Wanneer ik de een spanning van 12V naar ±5V wil brengen heb ik een weerstand van 1K Ohm nodig.


Maar wanneer ik op mijn printplaat. Stel een vraag over dit artikel. Afbeelding is slechts een voorbeeld. W werktemperatuur: -55°C tot + 155°C tolerantie: 5% max.

EMK46R inbouw 1k magneetcont. EMK 46R met 1K Ohm weerstand t. Hoeveel ohm zij deze weerstanden? RR(bruin,zwart,rood) 1k k=kilo-ohm. EMK-46R met 1K Ohm weerstand t. U kunt betalen via paypal, ideal.


Persoonlijk advies van specialisten. Atmega328p met Arduino bootloader. Type: Gewikkeld - 1K Ohm, Vermogen. Weerstand resistor Winkel Online.


Resultaten voor " 1k ohm resistor " (6Resultaten) Bekijk Meer. Vaak wordt er een weerstand tussen de 1en 1k ohm genomen voor de waarde. Maar dit hangt maar net af waar je het toepast en hoeveel. Absoluut tot 003% Gepaard of in Setjes tot.


Totaal weerstand ken ik niet: ik moet weten hoeveel de diode voorstelt. Het is serie dus dan kan ik dat optellen met de 1k ohm. Tel deze waarde op bij de daarmee in serie geschakelde weerstand van 1K.


In serie met uw led moet ge een weerstand plaatsen van 1Ohm. W, 6ohm, 2 8ohm, 2 1K ohm, 2 1. W Metaalfim weerstand 250V - 5% - ø2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.