woensdag 28 december 2016

Draagbare marifoon

Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw marifoon. Onderdeel van George Kniest Boat Equipment. Veiligheid gaat voor alles op het water.

Een marifoon is een belangrijk hulpmiddel. Maar wat moet je weten over een marifoon?


Voor pleziervaartuigen tot een scheepslengte van meter is het gebruik van een draagbare marifoon (portofoon) op Nederlandse binnenwateren toegestaan. Draagbare marifoons mogen nu officieel aan boord gebruikt worden, zónder dat er een vaste marifoon aanwezig is.

Agentschap Telecom staat dit onder. Dekker watersport heeft de Icom hand marifoons in het assortiment. Een handheld marifoon is ideaal aan boord. Kom langs of gebruik onze snelle gratis bezorging!


Koop of Verkoop marifoon op Marktplaats. Voor diegenen die een volledig uitgeruste gmdss draagbare. Handmarifoons worden aan boord vaak als tweede marifoon gebruikt. Bijvoorbeeld om vanuit de kuip een.


Ga je met een plezierboot in Nederland varen heb je in de meeste gevallen geen marifoon aan boord nodig.

Bekijk de voor en nadelen en de. Er zijn ook portofoons: een draagbare marifoon op batterijen. Erg handig op kleine open boten én in een.


Cobra HH 5FLT drijvende handheld marifoon met Bluetooth GOED GETEST ANWB WATERKAMPIOEN ! De handheld marifoon, hierna te noemen portofoon, is voor de. Ooit wel eens over nagedacht waar het woord marifoon vandaan komt?


Is eigenlijk heel simpel een samentrekking van de woorden maritieme telefoon. In het verleden mochten draagbare marifoons (portofoons, ingesteld op maritieme frequenties) alleen aanvullend gebruikt worden aan boord van schepen.


Nu we met onze nieuwe sleper grotere afstanden maken voor onze zomerkampen, wordt het tijd om een marifoon aan te schaffen. Marifoons voor binnenwater of de zee. Ben van plan een marifoon aan te schaffen. Heb een icom mgeha maar was niet echt tevreden daarmee en wil dus nu een vaste marifoon.


U bent altijd luid en duidelijk verstaanbaar met een marifoon van Raymarine. Deze radio is een batterij gevoedde draagbare zender-ontvanger voor gebruik boven water.


De Icom IC-MEuro is de opvolger van de Icom IC-M23. Deze Icom IC-Mis een compacte licht gewicht draagbare VHF portable hand marifoon met ATIS. Dit bericht is geplaatst in Geen categorie.


Men zegt dat de handheld ook goed genoeg is voor het ijsselmeer enz. Icom MWaterproof Handheld marifoon met ClearVoice -functie. De draagbare OCEAN is de perfecte marifoon voor communicatie op de internationale VHF marinekanalen toegewezen door de ITU.


COBRA RESERVE ACCU MARIFOON TB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.