dinsdag 29 november 2016

Marifoon met ingebouwde ais

Onze Marifoons met AIS hebben een ingebouwde splitter waardoor de marifoonantenne zowel VHF- als AIS-signalen doorgeeft. Alle inbouw marifoons met AIS.


Een marifoon met een AIS scherm is natuurlijk niet bedoeld voor navigatie.

Ooit wel eens over nagedacht waar het woord marifoon vandaan komt? AIS een automatisch identificatiesysteem. Met AIS ben je in staat om andere schepen op je kaartplotter, laptop of tablet te zien.


Kijk ook eens naar een marifoon met ingebouwde AIS.

Het topmodel uit de Raymarine marifoonlijn. Wat ik tussen de regels door lees is dat je een marifoon met ingebouwde AIS wil aan kopen, denk je dan aan een AIS als alleen ontvangst. De Garmin marifoon met AIS, de VHF 300i AIS is een alleskunner. AIS ontvanger en AIS zender, waarmee u. Artikel niet op voorraad (neem contact met ons op).


De link-combineert een betrouwbare werking met belangrijke veiligheidsfuncties voor complete communicatie. SHIPTRON Marine Communication Specialists betrouwbaar partner voor SSB, AIS, navigatie, communicatieapparatuur en radiokeuring op olie- en. Automatic Identification System (AIS)-ontvanger.


Blijf altijd verbonden met de Vmarifoon.

Meer dan een marifoon, dankzij veel ingebouwde functionaliteit. U draait de stekker los van uw marifoon en sluit deze aan op de EasyAIS-IS. True Heading, leading specialist in AIS systems. Het zendvermogen bepaald hoe ver een marifoon kan zenden.


AIS-ontvanger, hailer, misthoorn, intercom en NMEA. Koppel de VHF-antenne af van de. Tri-watch en ingebouwde noodknop maken dit een topklasse marifoon.


VHF antenne nodig voor zowel de AIS 6als elke andere marifoon. Met ingebouwde splitterbox kunnen AIS en VHF op dezelfde antenne. Wanneer de ATIS-code van het schip in de marifoon is ingebouwd kan de zender. De HX280E is de voordeligste handmarifoon van de fabrikant Vertex Standard.


De ingebouwde marifoon antenne splitter heeft als groot voordeel dat deze. Met de RScombineert Simrad twee belangrijke veiligheidsmiddelen in één apparaat.


AIS maakt gebruik van dezelfde VHF-frequenties als VHF (marifoon). De Simrad RSmarifoon Het verlichte LCD-scherm is een betrouwbare VHF DSC-apparaat van de. Dit kan van een aparte GPS-ontvanger komen of is soms ingebouwd in het AIS-kastje.


U bent altijd luid en duidelijk verstaanbaar met een marifoon van Raymarine. De transponder zendt een signaal uit met je ingebouwde identificatie, het z. Er zijn ook gecombineerde marifoon-AIS transponders te koop, waarbij alles in.


Verder levert Navicom de vaste marifoons met ingebouwde mogelijkheden voor VHF, AIS, DSC Distress en MOB zenders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.