vrijdag 28 oktober 2016

Fm antenne coax

FM antenne op hifi set, past niet? Echter zit daar geen coax aansluiting meer op. FM-LINTANTENNE MET COAX-CONTRA - VOOR HET AANSLUITEN VAN RADIO.

TEMIUM COAX FM ANTENNA INTERIOR bij Vanden Borre: gemakkelijk. Binnen Antenne","rh":"elektronica-shop. Buitenantenne Winkel Online - Goedkoopste Buitenantennes Aanbod","rh":"allekabels.


Nederlands Transistorforum - Antenne","rh":"philipsradios.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Met ingebouwde regelbare dB versterker. Ik ben dus op zoek naar een goede binnenantenne om (bijv.).


Met een stuk coax van Ohm er naar toe,klaar. Opgelost: Ik had een vraagje i. Antenne Adapter F-Male - Coax Female (IEC) Zilver. Mijn vorige Sony versterker had voor de FM-antenne een coax uitgang zodat ik deze kon verbinden.


Ik heb in mijn schuur van geïsoleerde sandwichplaten, dus met veel metaal eraan, een goede stereoset staan,maar de ontvangst voor de fm. Een FM-radio heeft bijna altijd een antenne aangebouwd.

DVB-T, alleen zul je met deze lengte wat stevigers willen maken dan een gestripte coaxdraa. Great antenna for FM receiving. Je kan de middenader van de coax van de CAI in die aansluiting steken, maar. Als FM-antenne wordt er een simpel draadje gebruikt.


Dus dacht ik een dipool antenne te maken. Ligt er aan wat voor aansluiting je radio heeft, heeft hij een coax aansluiting dan. Het aansluiten van de mantel van de coax op de ene buis en de kern.


FM dipool antenne met coax connector. Met coax socket (vrouwelijk) plug. Echter, COAX is ohm en de draadantenne is 3ohm. Je gebruikt deze Scanpart FM Lintantenne van meter als je bijv.


Een coaxkabel kan rechtstreeks aan deze antenne worden aangesloten dmv een F-Connector. Helaas beschikken maar weinig systemen over een coax-aansluiting. Daarom wordt nagenoeg overal nog steeds een FM-antenne. Wat kan ik voor antenne zelf maken voor een nette ontvangst ? Je kan heel eenvoudig van een stuk coaxkabel een FM-antenne maken.


Ja, DAB+ gebruikt een andere Coax-kabel met andere stekkers. Electro Andijk - U bent bij ons aan het juiste adres voor uw witgoed en huishoudelijke apparatuur.


Tevens zijn wij gespecialiseerd in elektronica en audio. Dit kan ook gemaakt worden met een Ohm Coaxkabel. Als je een goede FM-antenne wenst, kijk eens in de webshop, een ronde dipool is.


Mhz voor uitstekend radio ontvangst rond om. Nog op maat af te knippen ) geschikt. Suono RAG Re-Broadcast Receiver. Nu komt er ook analoge radio via de TV-aansluiting (coax) binnen, en ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.