maandag 27 juni 2016

Stekker australie

Ga je op reis naar Australië? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Australië.


Allekabels biedt diverse wereldstekkers voor Australië aan.

Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Australië reisstekker online! Australie kent een andere stekker dan wij gewend zijn in Europa. Koop deze echter in Australië en niet in Nederland.

Adapter om apparaten met een 2- of 3-polige stekker in Australië aan te drijven. Reisstekker Europa - Australie. Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Australië heeft ook 2Volt.


Hidentity Passport+-beschermhoesje, ideaal voor RFID-paspoorten, geschikt voor paspoorten uit de EU, de VS, Australië en soortgelijke formaten, voor 2. Australische systeem in kan pluggen en dan jouw Nederlandse stekker daar weer ik kan pluggen. Volgende maand vertrek ik een maandje naar Australië.


Adapter voor het aansluiten van elektrische apparaten met geaarde stekkers van Australië en China, in landen met randaarde stekkers zoalsF, B, CZ, PL, NL. Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in.


Wereldstekker - Wereld naar Australië en Europa.

Multifunctionele reisstekker (wereldstekker). Japan, Afrika, Australie, Sri Lanka, Hong-Kong, India, Gemenebest landen, Azie en Groot.


Voor stopcontacten in Australië en Nieuw-Zeeland heb je stekkers met drie platte pinnen nodig. Je moet dus in een reisstekker gebruiken voor je opladers. Vandaag bestel morgen in huis!


Er zijn nog geen beoordelingen. Brennenstuhl reisstekker voor stekkers uit Australie, Fiji Nieuw zeelnad en. In Australië heeft een stekker namelijk platte. Ik zou graag enkele van mijn kleine Nederlandse electrische apparaten de stekker vervangen door een Australisch exemplaar zodat ik niet.


Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker.


Voor elektrische apparaten met euro- contour- of geaarde stekker. Geschikt voor Noord, Midden- en Zuid-Amerika, Japan, Zuidoost-Azië, Australië. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee metalen contacten aan de zijkant.


De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om. Verenigd Koninkrijk, het Europese continent, Korea, Australië, Hongkong. Op zoek naar een reisstekker?


Een goedkope USB stekker wordt in Australië verantwoordelijk geacht voor de dood van een moeder van twee. Bekijk het ruime assortiment voor verschillende landen op Handyman. De World Adapter Classic van Skross is geschikt om 2-polige en USP apparaten aan te sluiten op buitenlandse stopcontacten.


Deze wereldstekker is bruikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.