woensdag 29 juni 2016

Relais afstandsbediening

Een kleine en krachtige 12V relais module met 315MHz afstandsbediening. Module met losstaande 12V relais modules.


Deze module wordt bestuurd met een 315MHz afstandsbediening, met daarop de knoppen om ieder relais.

Afstandsbediening systeem voor schakelen van contacten tot max 200mtr ! Amp kunnen schakelen bij 125Vac en 1Amp bij. Hiermee kunnen verschillende toepassingen via een relais in of uit worden geschakeld.


Naar aanleiding van een vraag sluit ik een relais aan op arduino en bestuur deze met een.

Dit universeel relais dient ter vervanging van vrijwel elk merk lier relais. Simpele montage dmv de stevige beugel achterop. Enkelvoudig relaisboard voor het schakelen van een aangesloten apparaat met behulp van een RF (433MHz) afstandsbediening.


Draadloze afstandsbediening voor Lier 12v - Remote control voor lieren van volt. De gele en witte kabel komen rechtstreeks op de relais van de lier. DC 12V 315MHz draadloze afstandsbediening schakelaar zend. AFSTANDSBEDIENING VIA TELEFOON.


UNIVERSELE RELAISKAART MET RELAIS. Online winkelen voor voordelige Relais?

Met deze afstandbediening is het mogelijk om de meeste volt relais op afstand bestuurbaar te maken. Ik zoek een simpel moduletje om op afstand een relais te kunnen schakelen. Wordt inclusief batterij (voor afstandsbediening) geleverd.


Mogelijk om de meeste volt relais op. Relais Control Radio Remote 3Amps 12V. Jablotron JA-152J MS is een luxe 2-weg afstandsbediening met meerdere functies.


Voor de ene gebruiker is het luxe, de ander is afhankelijk van een afstandsbediening. Voor maar US$9 Koop de geeetech single channel draadloze RF-relais afstandsbediening module van DealExtreme nu met gratis verzending.


Ik zat te denken om dit via de speaker van deze telefoon te doen, ik denk dat het het makkelijkst is om een relais aan te sluiten op deze speaker. Het bereik is ongeveer meter. Voedingstransformator is meegeleverd.


MHz 12V 10A 1CH Enkel Kanaal Draadloze relais RF afstandsbediening schakelaar. Steun Type afstandsbediening: Vaste code, het leren code 10. Draadloze inbouw afstandbediening voor alle volts autolieren met relais. Elke Afstandbediening heeft een unieke code, en is afgestemd op bijgaande.


Bij deze installatie is het Netatmo relais verbonden met uw ketel en regelt uw. Het Netatmo relais biedt ook wifi naar internet en afstandsbediening met uw app. Om uit te maken of de lier stuk was en niet het losstaande relais of afstandsbediening heb ik de lier rechtstreeks aangesloten op de startbatterij. Ikzelf heb het idee dat het ligt aan het relais welke de sloten aanstuurt.


Sorry, dit is een langer verhaal: Ik wil graag mijn keukenlamp met een afstandsbediening kunnen schakelen, maar ook de oude schakelaar. De afstandsbediening set kan werken met maximaal 340.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.