donderdag 30 juni 2016

Condensator microfoon aansluiten op pc

Een condensator microfoon kan je niet direct op een computer aansluiten, deze. Studio condensator microfoon - direct op PC (5v) of 48v fantoomvoeding.


Wil je een echt studio condensator microfoon aansluiten op computer of laptop?

Waar moet je op letten, en welke kabel heb je nodig? Als je een losse microfoon wilt aansluiten via de audio-ingangen van je computer. Goede microfoons, condensatormicrofoons en andere professionele.


Ze variëren in prijs, afhankelijk van het soort microfoon dat je op je pc wilt aansluiten.

Als je de mic direct op je geluidskaart wilt aansluiten, dan heb je wel een. Voor al het overige zou ik een condensator microfoon aanraden. Meer resultaten van gathering.


USB Studio Condensator Microfoon, Free Studio Opname Software. Kijk dan eens naar een condensatormicrofoon. Condensatormicrofoons met een XLR aansluiting hebben spanning nodig in de vorm van fantoomvoeding.


Mic aansluiten op dat mengpaneeltje en klaar. USB microfoons zijn of een een dynamische microfoon of condensator microfoon.


De Blue Mic Snowball is een stijlvolle USB-condensatormicrofoon waarmee je in een handomdraai.

Mini microfoon voor laptop of desktop-pc. De Labtec PC Mic 3is ontworpen om te worden bevestigd op het. De Sony ECM - MS9is een electret - condensator stereomicrofoon.


Hoe maak je verbinding een elektrische condensator microfoon met een pc. Bepaal welk type poort aansluiting uw computer nodig heeft - de meeste. Samson Go Mic Connect stereo USB condensator beaming microfoon.


IK Multimedia iRig Mic HD-A USB-microfoon (Android en PC). Voor instrumenten zijn er ook condensator microfoons. Behringer C-studio condensator microfoon (set van 2). USB poort voor directe aansluiting op Mac of PC computers.


Soundlab G158PCC is een condensator microfoon met een mm jack plug. Levert de 48V voeding voor de condensator microfoon, maar ook handig om de klankkleur in te.


Welke microfoon heb ik nodig ? Ook zijn er meer professionele rever en headset condensator microfoons. Deze kun je niet zomaar aansluiten op een PC of laptop. KH MCondensator Geluid Opname Microfoon Ondersteuning voor Aansluiten.


Ik heb hier een kleine condensator microfoon liggen, mmar ik weet niet. Ik wil hem graag gebruiken als microfoon voor op het mengpaneel. TAKSTAR PC-K2Bedraad Karaokemicrofoon 3. De MOTIV MVDigitale Grootmembraan-condensatormicrofoon is speciaal.


Mac, PC, iOS-apparaten met Lightning-aansluiting én op populaire. URM-aan uw PC of MAC aansluiten, de opname beginnen en uzelf verrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.